Vitel cu legume in vas de lut

de susu in Vita, 31 Mai 2012 | 7591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • Varza alba
  • 2-3 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 brocoli
  • 1-2 ardei capia
  • Sos de soia
  • Curry
  • Sare
  • Piper
  • Bulion
  • Cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume in vas de lut:

Se taie carnea cubulete, se spala legumele si se taie bucati potrivite. Brocoli se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 10 minute dupa care se spala. Se amesteca carnea impreuna cu legumele, condimentele si putina pasta de tomate. Se da la cuptor la foc mic cateva ceasuri bune.
Imi trebuie poza finala sa fac data viitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

31.05.2012, 20:30

Sim0na 1

31.05.2012, 21:29

delicios!!!

Mihaela11_jo 1

01.06.2012, 09:10

Ce harnicutza ai fost saptamana asta!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept picant de vitel la cuptor